A novai plébánia hivatalos honlapja

A 2010-ben életre hívott Egyesület célkitűzése:

Nova Göcsej szíve és bátran mondhatjuk, hogy Zala megye egyik legszebb, legjobb adottságokkal rendelkező települése. Büszkék lehetünk arra, hogy itt élünk, hogy Novát tekinthetjük lakóhelyünknek. Ezért Egyesületünk célja, hogy összegyűjtve a Nováért felelősséget érző és tenni akaró emberek, vállalkozások lendületét, kreativitását, tudását, elősegítse a település dinamikus fejlődését. 

Az egyesület tagjai fontosnak tartják, hogy egymást is erősítve elsősorban helyi munkákra helyi vállalkozót, helyi munkahelyre helyi lakost keressenek. Közösen összefogva kívánjuk támogatni a település érdekében folyó civil kezdeményezéseket, terveink szerint támogatjuk a kulturális élet fellendülését, valamint a település helytörténeti múltjának megőrzését, hagyományainak, természeti értékeinek a megmentését.

Egyesületünk tervei között szerepel, hogy létrehoz egy olyan gyümölcskertet, amelyben megőrzi az őshonos Göcseji és elsősorban Nován még megtalálható régi alma, körte, barack és más gyümölcsfákat a plébánia kertjében.

Az Egyesület elérhetősége: www.novaert.net és Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Hungarian Chinese (Traditional) Croatian English French German Italian Slovak Slovenian

BONUM TV

Idöjárás

Felhőkép

Egyes tartalmak megtekintéséhez az Acrobat Reader innét szabadon letölthető!

Keresés


Copyright © 2008-2014. All Rights Reserved.