A novai plébánia hivatalos honlapja

Örömmel értesítjük az érdeklődőket, hogy 2012. augusztusában megjelent a novai Nagyboldogasszony Rk. Plébániatemplomot bemutató új képeslapunk! A képeslap kapható a templomban és a plébánián 50 Ft/pld.-os áron.

Július és augusztus 1-jétől a megyéspüspök rendelkezése szerint a következő, lelkipásztorokat érintő változások lépnek érvénybe a Szombathelyi Egyházmegyében.

2012. július 1-jétől hatályos dispozíció, plébánosi kinevezés: Déri Pétert a csehimindszenti plébániára helyezem.

2012. augusztus 1-jétől hatályos dispozíciók, plébánosi, lelkészi kinevezések és áthelyezések: Balasi Istvánt a gércei plébániára, Nagy Péter atyát betegszabadságából visszahelyezem aktív státuszba, megbízva a szombathelyi Krisztus Király Plébánián kisegítő lelkészi feladattal, Kiss György körmendi káplánt zalaegerszegi börtönlelkésszé nevezem ki, emellett kisegítő lelkészként működik majd a bagodi plébánián.

Bővebben...

Nagycsütörtökön, az utolsó vacsorán Jézus Urunk az Oltáriszentséget adta nekünk. Ezt a csodálatos eseményt ünnepeljük Úrnapján. A novai egyházközség számára azonban volt még egy fontos vonatkozása ennek a napnak, hiszen pontosan 25 évvel ezelőtt, 1987. június 10-én, Úrnapján állt szolgálatba Szili Ernő, a novai egyházközösség kántora. Ez alkalomból köszöntötte őt Tóth András plébános úr, valamint a templomba járó hívek közössége Nován és Zalatárnokon, megköszönve eddigi áldozatos munkáját, s kérve kántor úrra a Jó Isten áldását.

Szili László hittanár / www.martinus.hu

További cikk: Horváth László - Szili Ernő kántort köszöntötték a novai hívek /Zalai Hírlap

Képek a Galériában

Bővebben...

További cikkeink...
Hungarian Chinese (Traditional) Croatian English French German Italian Slovak Slovenian

BONUM TV

Idöjárás

Felhőkép

Egyes tartalmak megtekintéséhez az Acrobat Reader innét szabadon letölthető!

Keresés


Copyright © 2008-2014. All Rights Reserved.