A novai plébánia hivatalos honlapja

A győri Szent Imre plébánia kommunikációs stábja fontosnak tartja, hogy kihasználja az internet lehetőségeit, ezért folyamatosan frissíti, újítja honlapját.

Néhány hete elkezdték feltölteni a YouTube oldalára is az anyagaikat: vasárnapi prédikációkat, elmélkedéseket, színdarabokat szeretnének láthatóvá-hallhatóvá tenni – tájékoztatta szerkesztőségünket a plébánia illetékese.

Bővebben...

altKözösségünk, a novai Nagyboldogasszony plébánia hívei részére Tóth András plébános úr 2011. április 5-6-ára szervezte meg az idei nagyböjti lelkigyakorlatot. Kedd este Nován, majd szerda este Zalatárnokon vehettek részt a hívek a közös programon, mely mindkét este 17.30 órakor gyóntatással kezdődött, melyet 18.00 órai kezdettel követett a szentmise.

Bővebben...

altÖrömmel értesítjük a kedves híveket, hogy 2011. április első hetével plébániánk megjelent az Interneten!

Az oldal indításának ötlete már az elmúlt év, 2010. nyarán megfogalmazódott Tóth Tibor plébános és Szili Ernő kántor részéről. A megvalósítás azonban a mai napig váratott magára. A plébánia internetes megjelenésével célunk a plébánia értékeinek bemutatása, továbbá a plébánia életébe való bepillantási lehetőség nyújtása a hívek és a külvilág részére. Az oldal kialakítását és tartalommal való feltöltését Szili Ernő végezte felajánlásképpen.

Az oldalakat igyekszünk folyamatosan, a napi, heti eseményeket követve frissíteni. E munkához kérjük mennyei Atyánk áldását!

Hungarian Chinese (Traditional) Croatian English French German Italian Slovak Slovenian

BONUM TV

Idöjárás

Felhőkép

Egyes tartalmak megtekintéséhez az Acrobat Reader innét szabadon letölthető!

Keresés


Copyright © 2008-2014. All Rights Reserved.